BEHOEFTE AAN BOUWKUNDIG ADVIES?

Wilt u dat uw woning of bedrijf met u meegroeit? C. De Ruiter helpt u verder. Soms is het tijd om aanpassingen te doen aan bestaande bouw of wellicht loopt u rond met verhuisplannen. In deze gevallen adviseert C. de Ruiter bouw en advies B.V. u graag. Zowel particulieren als ondernemers die bouwkundig advies nodig hebben, waarderen onze gedrevenheid en inzet. Mede dankzij onze brede ervaring bieden wij vaak net dat stukje extra technische praktijkkennis, dat u mogelijk mist.

Uw planning kan door omstandigheden soms ernstig worden verstoord. U stuit bijvoorbeeld op onverwachte hindernissen in de constructie van uw pand. Misschien ziet u geen technische oplossing voor een bepaalde uitdaging. Of u wilt extra zekerheid door u vooraf te laten adviseren door een specialist in technische uitvoering. C. de Ruiter bouw en advies B.V. wil u o.a. helpen bij de technische inspectie bij oplevering van uw woning of bedrijfspand. Wij staan u desgewenst ook terzijde bij de aanschaf van een nieuw gebouw.


PROFESSIONELE ONDERSTEUNING IS MAATWERK

C. de Ruiter bouw en advies B.V. staat klaar voor iedereen die specialistisch bouwkundig advies nodig heeft. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op voordat u gaat (ver)bouwen. Of maak gebruik van het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u om u te voorzien van informatie op maat.